Lamers Rioolreiniging B.V.

Camera inspectie riool

Camera inspectie riool nodig? Bel direct 0527 252330

Heeft u last van terugkerende rioolverstopping, onaangename luchtjes of overlast van stank? Lamers Rioolreiniging brengt met behulp van riool camera inspectie het leidingstelsel in kaart. Naast de camera hebben we ook de mogelijkheid tot een rook inspectie en een zender inspectie voor een optimale analyse.
Onze inspecteurs inspecteren en analyseren het gehele riool met behulp van camera's. Na de analyse krijgt u een rapportage met de videobeelden en/of foto's. Met leidingdetectie kunnen we onder andere de volgende leidingen in kaar brengen:

  • Afvoerleidingen
  • Rioleringen
  • Septic tanks

Soorten inspecties

Kruipruimte onderzoek

Niets is zo lastig en vervelend als een vochtige en soms zelfs een natte kruipruimte. Het stinkt niet alleen, maar het trekt ook nog eens ongedierte aan als bron van ziektes. Met de kruipruimte inspectie controleren we de gehele kruipruimte. We checken een aantal punten als lekkages van riolering en afvoeren of andere mogelijkheden van hoe het water in de kruipruinmte kan komen. Wanneer nodig, wordt eerst de kruipruimte leeg en schoon gemaakt middels een vacuümwagen.

Camera onderzoek

Met de camera inspectie aan een flexibel snoer kunnen we de weg vinden door alle riolen. Zo kunnen we zowel de keukenafvoer als een doucheafvoer als een hoofdriool inspecteren. Hierbij wordt elk mogelijk probleem in kaart gebracht en geregistreerd. Groei van wortels, verzakkingen, afvoeren die defect zijn, aanslag van urine- en ketelsteen kunnen gemakkelijk worden geconstateerd met de riool camera inspectie. U kunt ter plekke mee kijken met de inspecteur maar we kunnen u achteraf ook altijd de beelden toesturen. 

Zender onderzoek

Middels een speciale sonartechniek brengen we exact de locatie van een gebrek in kaart. Dit heeft als voordeel dat we minder hoeven te slopen en te breken wanneer dit nodig is. Dit scheelt allereerst een hoop ellende maar ook kosten. Met behulp van zowel een zender als een camera is het goed mogelijk om de riolering te lokaliseren en compleet in kaart te brengen.

Rook onderzoek

Door middel van rookinspectie kunnen we ter plekke nagaan waar scheurtjes of gaten zitten zonder het hele riool open te moeten breken. Dit bespaart een hoop ellende. Daarnaast is het bij stankoverlast ook gemakkelijk om gebruik te maken met behulp van rookinspectie. Op deze wijze kunnen we de stank gemakkelijk verhelpen en gaten of kieren tot het verleden laten behoren.

Elke soort inspectie heeft zijn of haar voordelen soms werkt een combinatie van bovenstaande onderzoeken het beste voor een snel en effectief handelen. Op deze manier kunt u snel, voordelig en effectief van uw rioolprobleem worden afgeholpen.

Kosten van riool camera inspectie 

Voor exacte prijzen voor wat riool camera inspectie kost, kunt u ons altijd bellen, mailen of contact opnemen via ons contactformulier. Zo kunnen wij u een betere indicatie geven.

Wie kan bij ons terecht?

Voor camerainspectie riolering zijn we bereikbaar voor particulieren, wooncoöperaties, bedrijven, industrie en gemeenten. Met onze vakbekwame medewerkers en onze ruim uitgeruste machines lossen we vrijwel elk (riool)probleem direct en ter plekke op.

Meer informatie over uw specifieke vraag omtrent camera inspectie riool? Neem dan contact met ons op, bel ons op 0527-252330 of mail ons.


Camera inspectie riool
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2017 - Gerealiseerd door ACFBentveld Webs & Apps