Lamers Rioolreiniging B.V.

Kruipruimte inspectie (camera, zender, rook)

Kruipruimte inspectie

Niets is zo lastig en vervelend als een vochtige en soms zelfs natte kruipruimte. Het stinkt niet alleen, maar het trekt ook nog eens een bron van ziektes aan in de vorm van ongedierte. Met de kruipruimte inspectie controleren we de gehele kruipruimte. We checken een aantal punten zoals lekkages van riolering en andere oorzaken van water en stankoverlast. Wanneer nodig, legen en reinigen wij de kruipruimte met een vacuümwagen.

Camera onderzoek
Met de camera inspectie aan een flexibel snoer kunnen we de weg vinden door alle riolen. Zo kunnen we zowel de keukenafvoer doucheafvoer als ook een hoofdriool inspecteren. Hierbij wordt elk mogelijk probleem in kaart gebracht en geregistreerd. Groei van wortels, verzakkingen, defecte afvoeren, aanslag van urine- en ketelsteen kunnen gemakkelijk worden geconstateerd met de riool camera inspectie. U kunt ter plekke mee kijken met de inspecteur maar we kunnen u achteraf ook altijd de beelden toesturen. 

Zender onderzoek
Middels een speciale sonartechniek brengen we exact de locatie van een gebrek in kaart. Dit heeft als voordeel dat we minder hoeven te slopen en te breken wanneer dit nodig is. Dit scheelt allereerst een hoop ellende maar ook kosten. Met behulp van zowel een zender als een camera is het goed mogelijk om de riolering te lokaliseren en compleet in kaart te brengen.

Rook onderzoek
Door middel van rookinspectie kunnen we ter plekke nagaan waar scheurtjes of gaten zitten zonder het hele riool open te moeten breken. Dit bespaart een hoop ellende. Daarnaast is het bij stankoverlast ook gemakkelijk om gebruik te maken van rookinspectie. Op deze wijze kunnen we de stank gemakkelijk verhelpen en gaten of kieren dichten en zo nodig een ontluchting aan brengen.

Elke soort inspectie heeft zijn of haar voordelen, soms werkt een combinatie van bovenstaande onderzoeken het beste voor een snel en effectief handelen. Op deze manier kunt u snel, voordelig en effectief van uw rioolprobleem worden afgeholpen.

Kosten van kruipruimte inspectie 
Voor exacte kosten van een kruipruimte inspectie, kunt u ons altijd bellen, mailen of contact opnemen via ons contactformulier.

Wie kan bij ons terecht?
Kruipruimte inspectie doen wij in opdracht van particulieren, wooncoöperaties, bedrijven, industrie en gemeenten. Met onze vakbekwame medewerkers en onze ruim uitgeruste machines lossen we vrijwel elk (riool)probleem direct en ter plekke op.

Meer informatie over uw specifieke vraag omtrent camera inspectie riool? Neem dan contact met ons op, bel ons op 0527-252330 of mail ons.camera inspectie
Rook inspectie bij stankoverlast
Camera inspectie in steeg
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2022 - Gerealiseerd door NUGTR