Lamers Rioolreiniging B.V.

Kruipruimte inspectie (camera, zender, rook)

Kruipruimte Inspectie;
Niet is zo vervelend als vochtige of zelfs natte kruipruimte. Niet alleen stinkt het, ook trekt het ongedierte aan, wat weer zorgt voor een bron ziektes
Met de kruipruimte inspectie controleren wij uw kruipruimte op lekkage van de riolering en afvoeren. Indien noodzakelijk zuigen wij de kruipruimte eerst leeg/schoon.  

Camera Inspectie;
De rioolcamera aan flexibel snoer vindt zijn weg door alle riolen. Van keukenafvoer tot hoofdriool. Elk mogelijk probleem wordt vastgelegd. Wortelingroei, verzakkingen of een kapotte afvoer zijn te constaren middels een camera inspectie. De beelden van de rioolinspectie kunt u digitaal krijgen of ter plekke meekijken met de monteur.


Zender;
Sonartechniek (zender) lokaliseert de camerakop exact, dit minimaliseert sloop- en graafwerk! Met behulp van zender en camera is het mogelijk de riolering te lokaliseren en compleet in beeld te brengen.

Rook onderzoek;
Middels rookinspectie worden plekken waar scheurtjes of gaten zitten in het riool of de afvoer opgespoord. Ook bij stankoverlast wordt er gebruik gemaakt van rookinspectie. Zo kunnen wij het probleem heel gericht verhelpen.camera inspectie
Rook inspectie bij stankoverlast
Camera inspectie in steeg
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2017 - Gerealiseerd door ACFBentveld Webs & Apps