Lamers Rioolreiniging B.V.

Riool verstopt? Kies voor Lamers Rioolreiniging B.V. in regio Kampen

Last van een borrelende afvoer, een toilet dat niet goed doorspoelt of water dat in de douchecabine blijft staan? Grote kans dat uw riool verstopt is. Het is verstandig om snel professionele hulp in te schakelen, voordat de problemen erger worden en er blijvende schade ontstaat. Wij van Lamers Rioolreiniging B.V. verhelpen graag uw rioleringsproblemen vanuit onze vestiging in Kraggenburg. In onder meer Kampen, Emmeloord, Genemuiden en Lemmer bieden wij al meer dan 40 jaar oplossingen voor overstromingen, stankoverlast en andere problemen die een verstopte riolering met zich meebrengt.

Riool ontstoppen, aanleggen of onderhouden in Kampen

U kunt ons niet alleen inschakelen als uw riool verstopt is, maar ook voor het aanleggen, reinigen en onderhouden van uw riolering. Met onze vakbekwame, VCA-certificeerde medewerkers, het gebruik van moderne apparatuur én de jarenlange ervaring in het vak waarborgen wij de kwaliteit van al onze services. Wij sporen de oorzaak en de bron van de verstopping op door middel van camera- en rookinspectie, waardoor wij de problemen snel en vakkundig kunnen verhelpen. Vervolgens gaan we aan de slag met passende professionele apparatuur, zoals een opstoppingsmachine, vacuümwagen of unimog met een groot doorspuitapparaat.

Neem contact met ons op

Wacht niet langer en schakel ons in als u last heeft van een verstopt riool. Hoe eerder u erbij bent, hoe kleiner de schade en hoe eenvoudiger wij het probleem voor u kunnen oplossen. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch te bereiken. Bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Voor meer informatie en het maken van een afspraak zijn onze specialisten eenvoudig te bereiken via de telefoon en het contactformulier op onze website.

Rioolaanleg & renovatie

Rioolaanleg & renovatie

Voor het aanleggen van riolering zijn er altijd oplossingen, zowel standaard als op maat, in beton of kunststof uitgevoerd.
Rioolaanleg & renovatie

Rioolaanleg & renovatie

Voor het aanleggen van riolering zijn er altijd oplossingen, zowel standaard als op maat, in beton of kunststof uitgevoerd.
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2023 - Gerealiseerd door NUGTR