Lamers Rioolreiniging B.V.

Legen vetvangputten & straatkolken

Vetafscheider, straatkolken en/of lijngoot legen en reinigen? Bel direct 0527 252330

Vetafscheider / vetvangput
Door het plaatsen van een vetafscheider danwel vetvangput wordt voorkomen dat plantaardige en dierlijke vetten en oliën, alsook de bezinkende stoffen, in het afvalwater terecht komen.  Zodoende worden problemen als verstoppingen van afvoerbuizen en bijkomende geurhinder voorkomen en worden tevens de gemeentelijke waterzuiveringsinstallaties ontlast. Met een vetafscheidingsinstallatie worden enkel vrij afscheidbare vetten en oliën en slib (bezinksel) opgevangen. Afhankelijk van het gebruik dient de vetafscheider periodiek geleegd en gereinigd te worden. Wij zijn u graag van dienst bij het legen, plaatsen en/of onderhoud van uw vetafscheider. Desgewenst is het mogelijk de werkzaamheden periodiek in te plannen zodat u er geen omkijken meer naar heeft.


Straatkolken, lijngoten
Straatvuil, zand en afgevallen blad kunnen een vlotte afvoer van regenwater belemmeren. Daarom is het nodig om straat- en trottoirkolken en lijngoten regelmatig te reinigen. Met onze kolkenzuiger verwijderen we alle slib en afval uit de kolk en lijngoot. Vervolgens wordt de kolk en/of lijngoot gereinigd. We hebben jaren lange ervaring op dit gebied en kunnen deze taak voor u uit handen nemen. Wij maken gebruik van hogedrukwagens en vacuümwagens om vetputten, straatkolken en lijngoten te legen en te reinigen.

Kosten
Voor exacte kosten op het gebied van het legen en reinigen van vetafscheiders, straatkolken en lijngoten, kunt u ons altijd bellen, mailen of contact opnemen via ons contactformulier.

Waar komen wij zoal?

Voor het legen en reinigen vetafscheiders, straatkolken en lijngoten werken wij in opdracht van voor particulieren, wooncoöperaties, bedrijven, industrie en gemeenten. Met onze vakbekwame medewerkers en onze ruim uitgeruste machines lossen we vrijwel elk rioolprobleem direct en ter plekke op.

Meer informatie over uw specifieke vraag omtrent vetafscheider, straatkolken en/of lijngoot legen/reinigen? Neem contact met ons op, bel ons op 0527-252330 of mail ons.
Straatkolk legen en reinigen
Vetafscheider legen
Lijngoot reinigen
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2023 - Gerealiseerd door NUGTR