Lamers Rioolreiniging B.V.

Wie zijn wij?

Lamers Rioolreiniging B.V. heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het ontstoppen, reinigen, aanleggen en onderhouden van riolering. Wij verzorgen professionele rioolwerkzaamheden voor particulieren, horeca, gemeenten, woningcorporaties, waterschappen en bedrijven in een groot servicegebied.

Dit doen we door gebruik te maken van modern materieel en apparatuur, te investeren in nieuwe technieken. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd blijft.

Wij beschikken over zeer divers materieel van ontstoppingsmachines, vacuümwagens, unimogs met o.a. een groot doorspuitapparaat ( 4×4 voertuigen ). Onze medewerkers zijn zeer ervaren, uiterst vakbekwaam, VCA gecerificeerd en gemotiveerd. We komen u graag helpen!

De kern van onze dienstverlening omvat rioolwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord: Onze storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via tel. 0527-252330
Rioolontstopping & inspectie

Rioolontstopping & inspectie

Voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen is alle apparatuur aanwezig
Rioolaanleg & renovatie

Rioolaanleg & renovatie

Voor het aanleggen van riolering zijn er altijd oplossingen, zowel standaard als op maat, in beton of kunststof uitgevoerd.
Septictanks, iba's & vetputten

Septictanks, iba's & vetputten

Het legen en reinigen van septictanks, iba's & vetvangputten is periodiek mogelijk of op afspraak.

Vakbekwaam en gedreven personeel
vrachtwagen
Uniforme bedrijfskleding
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2023 - Gerealiseerd door NUGTR