Lamers Rioolreiniging B.V.

Rioolreiniging

Heeft u behoefte aan het reinigen van uw riolering vanwege een verstopt riool? Bel direct 0527-252330

Een ondergelopen ruimte of kelder, een verstopte leiding of gootsteen, een wc verstopt of een afvoer verstopping? Zo'n situatie is erg vervelend en vraagt om een vakkundige en snelle oplossing. Bij Lamers Rioolreiniging bent u aan het juiste adres voor het reinigen van uw riolering. 24 uur per dag staan wij voor u klaar om u snel te verlossten van de overlast en eventuele stank.
Het reinigen van het riool is één van de klussen waarvoor de medewerkers van Lamers het meeste voor worden ingezet. Maar uiteraard staan wij ook voor andere klussen voor u klaar als septic tank legen, vervangen en aanleg, camera inspectie riool, afvoer wasmachine verstopt en dakgoten reinigen.

Waar komen wij zoal?

Voor het reinigen van riolering werken wij in opdracht van particulieren, wooncoöperaties, bedrijven, industrie en gemeenten. Met onze vakbekwame medewerkers en onze ruim uitgeruste machines lossen we vrijwel elk rioolprobleem direct en ter plekke op.

Rioolreiniging kosten

Voor exacte kosten op het gebied van het reinigen van het riool, kunt u ons altijd bellen, mailen of contact opnemen via ons contactformulier.

Rioolreparaties

Naast het reinigen van riolering voert Lamers Rioolreiniging ook rioolreparaties uit. In overleg kunnen we vrijwel alle kapotte en versleten riolering repareren. Een belangrijke rol ter verkoming van slijtage is preventief onderhoud ter bescherming. 

Graag geven we hierin vrijblijvend advies over welke vorm van preventief onderhoud het beste voor u is.

Meer informatie over uw specifieke vraag omtrent het reinigen van riolering? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0527-252330 of mail ons.


Lamers reinigt uw riool
Auto met doorspuitunit en apparatuur
Lamers Kraggenburg Rioolinspectie
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2018 - Gerealiseerd door ACFBentveld Webs & Apps