Lamers Rioolreiniging B.V.

Rioolreiniging

Heeft u behoefte aan het reinigen van uw riolering vanwege een verstopt riool? Bel direct 0527-252330

Een ondergelopen ruimte of kelder, een verstopte leiding of gootsteen, een wc verstopt of een afvoer verstopping? Zo'n situatie is erg vervelend en vraagt om een vakkundige en snelle oplossing. Bij Lamers Rioolreiniging bent u aan het juiste adres voor het reinigen van uw riolering. 24 uur per dag / 7 dagen in de week staan wij voor u klaar om u snel te verlossen van de overlast en eventuele stank.
Het reinigen van het riool is één van de klussen waarvoor de medewerkers van Lamers het meeste worden ingezet. Maar uiteraard staan wij ook voor andere klussen voor u klaar als septic tank legen, vervangen en aanleg, camera inspectie riool, afvoer wasmachine verstopt en dakgoten reinigen.

Kosten rioolreiniging:
Voor exacte kosten op het gebied van het reinigen van het riool, kunt u ons altijd bellen, mailen of contact opnemen via ons contactformulier.

Rioolreparaties:
Naast het reinigen van riolering verzorgt Lamers Rioolreiniging ook rioolreparaties. In overleg kunnen we vrijwel alle kapotte en verzakte riolering herstellen.

Meer informatie over uw specifieke vraag omtrent het reinigen van riolering? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0527-252330 of mail ons.


Vakbekwaam personeel
Doorspuitunit achter bus
Doorspuiten riolering vanuit kruipruimte
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2023 - Gerealiseerd door NUGTR