Lamers Rioolreiniging B.V.

Septic tank legen

Septic tank legen? Bel direct 0527 252330

Een septic tank (ook wel een septische put of 'beerput' genoemd) moet regelmatig geleegd worden en bevat regelmatig erg veel afvalmaterialen als toiletpapier, zeepresten en materialen die hier eigenlijk niet thuis horen als vochtige doekjes. 

Hoe vaak een septic tank moet worden geleegd hangt af van gebruik, de omvang en de hoeveelheid. Dit kan per huishouden verschillen. Een indicatie voor het legen van de 'beerput' is wanneer er in het toilet delen van of stukjes wc papier zichtbaar zijn. Echter, bent u dan al wel wat aan de late kant en is actie ondernemen belangrijk. 

Septic tank onderhoud

Voor een juiste werking en het in tact houden van de septic tank, is septic tank onderhoud noodzakelijk. Ook het doorspuiten en reinigen vanaf het toilet richtin de septic tank en de afvoer vanaf de septic tank richting de sloot is noodzakelijk voor een juiste werking.

Wat kost het om een septic tank te legen?

mail, bel, of gebruik ons contactformulier voor een prijsopgave

Hoe leeg je een septic tank?

Voor het legen en reinigen van een septic tank is het het beste om dit te laten doen door een erkend rioleringsbedrijf. Het legen van een septic tank kan behoorlijk ingewikkeld zijn en vereist daarom vakkennis. Daarnaast is het legen van een septic tank ook gevaarlijk aangezien er verschillende ziekteverwekkers zitten in een septic tank. Ons advies is daarom ook om dit aan een expert over te laten.

Kosten septic tank verwijderen

Wanneer de mogelijkheid er is, is het verwijderen van een septic tank ook een oplossing. Hierdoor hoeft de tank niet meer worden geleegd en bent u aangesloten op het riool. De kosten hiervan zijn sterk afhankelijk van bijvoorbeeld de ligging en de afstand tot de hoofdaansluiting van het riool. Neem contact met ons op voor het maken van een gericht voorstel.

Waar komen wij zoal?

Septic tank legen doen we op vele locaties. We werken in opdracht van particulieren, wooncoöperaties, bedrijven, industrie en gemeenten. Met onze vakbekwame medewerkers en onze ruim uitgeruste machines lossen we vrijwel elk (riool)probleem direct en ter plekke op.

Meer informatie over uw specifieke vraag omtrent Septic tank legen? Neem contact met ons op, bel ons op 0527-252330 of mail ons.

Meer weten? Lees hier meer over septic tank legen en IBA onderhoud.


Septic tank legen
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2018 - Gerealiseerd door ACFBentveld Webs & Apps