Lamers Rioolreiniging B.V.

Wc verstopt

Is uw toilet verstopt? Bel direct 0527 252330

Een verstopping? Dat kan erg vervelend zijn! Een verstopte wc is lastig en komt altijd op het verkeerde moment. Vaak werkt een ontstopper niet meer evenals een reinigingsmiddel uit de winkel. Het is natuurlijk fijn als een verstopping snel wordt opgelost. Lamers Rioolreiniging uit Kraggenburg is 24/7 bereikbaar voor een verstopte wc. Onze medewerkers helpen u bij het oplossen van uw probleem. 

Oorzaken verstopping

Voor een verstopt toilet zijn verschillende scenario's denkbaar. Enkele scenario's zijn:

  • Een voorwerp in het toilet als een wc-rol, geurblokje of speelgoed van kinderen
  • Een verstopte wc door vochtige doekjes of wattenstaafjes
  • Een verstopte afvoer door aangekoekt vet van bijvoorbeeld een frituurpan of een pan jus.
  • Het doorspoelen van verf, olie en andere materialen
  • Een algehele verstopte hoofdafvoer. Het water wil dan ook niet meer weg uit de wasbak of vanuit de douche.
  • Een verstopte buitenriolering omdat wellicht de afvoer kapot is

Voorwerpen als verf, vetten, wattenstaafjes en vochtige doekjes horen uiteraard niet in het toilet en dienen ook vermeden te worden.

 

Zelf ontstoppen
Heeft u last van een verstopt toilet? Controleer dan eerst of de overige afvoeren in het huis nog wel goed doorlopen. Laat op meerdere plekken in het huis tegelijkertijd het water weglopen. Het gaat om een wc verstopping, wanneer er verder geen problemen in het huis worden geconstateerd. Verstopte wc, wat nu? Uiteraard is het mogelijk om zelf een wc te ontstoppen bij kleine verstoppingen. Soms wil een 'plopper' ook uitkomst bieden. Zorg ervoor dat de 'popper' goed vacuüm kan zuigen en trek zo het onstopte mee naar de open ruimte om het te verwijderen.
Wanneer de beschreven methode niet werkt of wanneer het een grote verstopping is, schakel dan een expert in. Wacht niet te lang en neem direct contact met ons op.

Kosten
Voor exacte kosten voor het ontstoppen van uw toilet, kunt u ons altijd bellen, mailen of contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie over uw specifieke vraag omtrent een wc verstopping? Neem dan contact met ons op, bel ons op 0527-252330 of mail ons.


wc ontstoppen
Toilet verstopt, wij helpen u graag
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2023 - Gerealiseerd door NUGTR