Lamers Rioolreiniging B.V.

Wc verstopt

Is uw wc verstopt? Bel direct 0527 252330

Uw wc verstopt? Dat kan erg vervelend zijn! Een verstopte wc is lastig en komt altijd op het verkeerde moment. Vaakt werkt een ontstopper niet meer evenals een reinigingsmiddel uit de winkel. Het is natuurlijk fijn als een ontstopping snelt wordt opgelost. Lamers Rioolreiniging uit Kraggenburg is 24/7 bereikbaar voor een verstopte wc. Onze medewerkers helpen u bij een verstopt toilet en lossen de verstopping graag voor u op. 

Oorzaken verstopping

Voor een verstopte wc zijn verschillende scenario's denkbaar. Enkele scenario's zijn:

  • Een voorwerp in het toilet als een wc-rol, geurblokje of speelgoed van kinderen
  • Een verstopte wc door vochtige doekjes of wattenstaafjes
  • Een verstopte afvoer door aangekoekt vet van bijvoorbeeld een frituurpan of een pan jus.
  • Het doorspoelen van verf, olie en andere materialen
  • Een algehele verstopte afvoer. Het water wil dan ook niet meer weg uit de wasbak of vanuit de douche.
  • Een verstopte buitenriolering omdat wellicht de buis kapot is

Voorwerpen als verf, vetten, wattenstaafjes en vochtige geurdoekjes horen uiteraard niet in het toilet en dienen daardoor ook vermeden te worden.

Gevolgen

Een verstopte wc heeft vervelende gevolgen. Trek nooit nog een keer door wanneer het water niet wegloopt. De kans op overstroming is dan behoorlijk groot met het gevolg dat de vloer ook vies wordt. Voor meer informatie over een verstopt toilet, neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Zelf ontstoppen

Heeft u last van een verstopt toilet? Controleer dan eerst of de overige afvoeren in het huis nog wel goed doorlopen. Laat op meerdere plekken in het huis tegelijkertijd het water weglopen. Het gaat om een wc verstopping, wanneer er verder geen problemen in het huis worden geconstateerd. 

Verstopte wc, wat nu? Uiteraard is het mogelijk om zelf een wc te ontstoppen bij kleine verstoppingen. Soms wil een 'plopper' ook uitkomst bieden. Zorg ervoor dat de 'popper' goed vacuüm kan zuigen en trek zo het onstopte mee naar de open ruimte om het te verwijderen.

Wanneer de beschreven methode niet werkt of wanneer het een grote verstopping is, schakel dan een expert in. Wacht niet te lang en neem direct contact met ons op.

Kosten van een verstopte wc

Voor exacte prijzen voor wat het kost om een verstopt toilet te reinigen, kunt u ons altijd bellen, mailen of contact opnemen via ons contactformulier.

Wie kan bij ons terecht?

Verstopte wc's lossen we op op vele locaties. We zijn bereikbaar voor particulieren, wooncoöperaties, bedrijven, industrie en gemeenten. Met onze vakbekwame medewerkers en onze ruim uitgeruste machines lossen we vrijwel elk (riool)probleem direct en ter plekke op.

Meer informatie over uw specifieke vraag omtrent wc verstopt? Neem dan contact met ons op, bel ons op 0527-252330 of mail ons.


WC verstopt? Lamers Rioolreiniging helpt!
Copyright © Lamers Rioolreiniging 2017 - Gerealiseerd door ACFBentveld Webs & Apps