Septic-tanks, IBA’s en vetafscheiders

Septic-tanks, IBA-systemen, Vetafscheiders

Septic-tanks

Een septic-tank (ook wel een septische put of ‘beerput’ genoemd) moet, afhankelijk van inhoud, gebruik en grootte van huishouden met enige regelmatig geleegd worden. Ook het doorspuiten en reinigen van de leidingen vanaf-en-richting de septic-tank is van belang voor het op juiste wijze functioneren van de septic-tank. Lamers Rioolreiniging is specialist in het legen en reinigen van uw septic-tank alsmede het reinigen van uw leidingen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Vragen over het onderhoud aan uw septic-tank? Neem vrijblijvend contact op.

 

IBA-systemen

Voor een juiste werking en het in tact houden van uw IBA-systeem, is periodiek onderhoud strikt noodzakelijk. Ook het doorspuiten en reinigen van de leidingen vanaf-en-richting het IBA-systeem is van belang voor het op juiste wijze functioneren van het IBA-systeem. Lamers Rioolreiniging biedt onderhoud op maat voor uw IBA-systeem. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
Tevens is er nog een mogelijkheid om een helofytenfilter systeem (ook wel bekend als rietveld) aan te leggen.

Vragen over het onderhoud aan uw IBA-systeem? Neem vrijblijvend contact op.

 

Vetafscheiders

Een vetafscheider voorkomt dat plantaardige en dierlijke vetten, oliën, alsook de bezinkende delen, in het afvalwater terecht komen. Met een vetafscheiding-installatie worden enkel vrij afscheidbare vetten, oliën en slib opgevangen. Afhankelijk van het gebruik en de grootte dient de vetafscheider periodiek geleegd en gereinigd te worden. Het periodiek legen en reinigen van uw vetafscheider behoort tot de diensten van Lamers Rioolreiniging. Geheel passend bij uw situatie kan Lamers Rioolreiniging samen met u kijken naar de juiste interval. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Vragen over het onderhoud aan uw vetafscheider? Neem vrijblijvend contact op.

Onze storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via tel 0527-252330.

 

Wilt u een beter beeld van ons bedrijf? Kijk dan eens op onze socials.