Lamers Rioolreiniging B.V.

Riool verstopt in Steenwijk, Emmeloord, Kampen of omgeving?


Een verstopte riolering kan meerdere problemen met zich meebrengen.

Het levert ongemakken op doordat het water niet afgevoerd kan worden. Het is dan ook belangrijk om bij een verstopping van de riolering zo snel mogelijk een professioneel bedrijf in te schakelen. Is uw riolering verstopt in Emmeloord, Kampen of Steenwijk? Schakel dan vandaag nog Lamers Rioolreiniging in voor een effectieve reiniging van uw riolering! 

Als er in uw kruipruimte rioolwater staat, zult u dit snel genoeg merken.

U krijgt last van nare luchtjes en eventueel last van rioolvliegjes. Lamers Rioolreiniging spoort de oorzaak op dmv camera / rookinspectie en verhelpt deze snel en vakkundig. Wij zijn gevestigd in Kraggenburg en ons werk gebied is Steenwijk en omgeving, maar ook Emmeloord, Genemuiden, Lemmer en Kampen. In al deze plaatsen leveren wij een snelle service en kwaliteit met de modernste apparatuur en technieken.

Als u problemen heeft met uw riolering, dan hebben wij voor elke probleem de juiste oplossing om een verstopping en/of stankoverlast door een kapotte riolering te verhelpen.

Wij maken gebruik van cameraonderzoek, rookonderzoek of lokaliseren door middel van een zender.

Dit zijn beproefde methodes die ervoor zorgen dat we snel de oorzaak van de problemen met uw riolering kunnen vinden en verhelpen. Indien u hier meer over wilt weten, dan vindt u elders op onze website onze contactinformatie. Neem contact met ons op voor een afspraak en wij staan vaak nog dezelfde dag bij u op de stoep, om ervoor te zorgen dat uw problemen effectief en vakkundig worden verholpen!

 

Copyright © Lamers Rioolreiniging 2019 - Gerealiseerd door ACFBentveld Webs & Apps